Cursisten

Onze ex-cursisten

Op weg naar veilig verkeer

  1. Maria was altijd al bang om te rijden, maar besloot toch de stap te wagen om haar rijbewijs te halen. Met behulp van haar geduldige rijinstructeur en veel oefenen, slaagde ze uiteindelijk met vlag en wimpel voor haar praktijkexamen. Nu kan ze zonder zorgen de weg op en geniet ze volop van haar vrijheid.

  2. Peter had al jaren het plan om zijn rijbewijs te halen, maar kwam steeds weer uitstelgedrag tegen. Dankzij de discipline van zijn rijinstructeur en het structurele oefenen, slaagde hij uiteindelijk met vliegende vaandels voor zijn theorie- en praktijkexamen. Nu kan hij zonder problemen naar zijn werk rijden en heeft hij zelfs een auto gekocht.

  3. Lisa had altijd al een passie voor autorijden, maar kreeg de kans pas na haar studie om haar rijbewijs te halen. Met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen slaagde ze uiteindelijk voor alle onderdelen van de rijopleiding. Nu kan ze haar droom waarmaken en regelmatig op pad gaan met haar eigen auto.

  4. Tim had altijd al het idee gehad dat hij niet geschikt was om te rijden, maar besloot toch de uitdaging aan te gaan. Met behulp van zijn rijinstructeur en veel oefenen, slaagde hij uiteindelijk voor zijn praktijkexamen. Hij was ontzettend trots op zichzelf en geniet nu volop van zijn nieuwe vrijheid.

  5. Anna had altijd al last gehad van rijangst, maar besloot toch dat het tijd was om haar rijbewijs te halen. Met behulp van haar rijinstructeur en gerichte oefeningen slaagde ze uiteindelijk voor alle onderdelen van de rijopleiding. Nu kan ze zonder angst de weg op en geniet ze van de vrijheid die het autorijden haar biedt.

Theorie

Elke student bij ons haalt zijn of haar theorieexamen in 1 keer!