OVER ONS

Eric Keizer

Ruim 20 jaar geleden is mijn broer André Keizer ‘Verkeersschool André Keizer’ begonnen. In die tijd is deze rijschool uitgegroeid tot een begrip in de regio Hoogezand e.o. Helaas is André op 23 december 2013 overleden en heeft hij zijn passie en levenswerk niet kunnen voortzetten.

In 2014 ben ik gestart met de opleiding voor Rij Instructeur en in augustus 2014 ben ik geslaagd voor de opleiding die ik heb gevolgd bij de Verkeersacademie te Zwolle. Vanaf 22 september 2014 ben ik, Eric Keizer, onder de naam Autorijschool Keizer in dezelfde voetsporen getreden als mijn grote voorbeeld.

Mike Keizer 

Door het aanstekelijke enthousiasme van mijn vader én de snelle groei van de rijschool ben ik in 2016 ook begonnen met de opleiding en vanaf juni 2016 als rij instructeur mijn vader komen versterken. Wij voelen elkaar goed aan en geven daardoor precies volgens dezelfde richtlijnen en procedures les.

 

Onze missie

Het behalen van het felbegeerde pasje, jouw rijbewijs, is uniek! Je doet het maar één keer in je leven waardoor het belangrijk is vakkundige begeleiding te krijgen.

 Wij staan garant voor een prettige sfeer in de lesauto én een goede en degelijke opleiding.

Wil je deze prettige sfeer zelf ervaren in de auto? Schrijf je dan in voor een gratis en vrijblijvende proefles.